Login
ek pool 2020

EK pool 2020

Doe mee met de gratis EK pool 2020. Voorspel de uitslagen van de EK wedstrijden zo goed mogelijk en score zoveel mogelijk punten. Er zijn mooie prijzen te winnen dus doe je best! Je kunt ook je eigen EK pooltje maken en hierin je vrienden, familie en collega’s uit te nodigen.

  • gratis EK pool 2020
  • aanmelden binnen één minuut
  • maak eigen vrienden pooltje
  • win prijzen

aanmelden EK pool

Wist je dat er de afgelopen 10 jaar al mee dan 250.000 voetbalfans meespeelden met onze voetbalpoules?

Meld je aan voor de EK pool 2020, vul daarna je EK pool voorspellingen. Daar kun je (als je het wilt) een eigen EK pooltje maken en hierin je vrienden uitnodigen.

EK 2020 voorspellingen

We leggen je even kort uit hoe onze EK pool werkt. Eigenlijk is het heel simpel. Je voorspelt de uitslag van de EK wedstrijden. Hoe beter je de uitslag voorspelt, des te meer punten je verdient.

PUNTEN
10 PUNTEN uitslag helemaal correct
5 PUNTEN winnaar correct
2 PUNTEN aantal doelpunten thuis of uitteam correct

Heb je bijvoorbeeld 3-1 voorspeld en de uitslag wordt 3-0 dan verdien je 7 punten (5 punten voor de correcte winnaar en 2 punten voor aantal doelpunten thuisteam correct). Meer spelregels.

Je punten totaal wordt bijgehouden in de ranglijst. In de ranglijst kun je zien op welke plek je staat.  Speel je mee in een door jouw of door een ander georganiseerde EK pooltje? Ook de ranglijst van dit pooltje kun je vinden op de website.

EK wedstrijden voorspellen

In totaal zijn er 24 landen die deelnemen aan het EK 2020. Er worden 51 wedstrijden gespeeld. Jij gaat deze wedstrijden voorspellen en begint met het voorspellen van de wedstrijden in de groepsfase. Daarna, wanneer de achtste finale-, kwartfinale- halve finale en de finale wedstrijd(en) bekend zijn vul je ook deze wedstrijden in. Deze wedstrijden voorspel je dus tijdens het toernooi.

ek pool nederlandEK voorspellen tips

Natuurlijk wil je jouw EK pool 2020 zo goed mogelijk invullen. Daarom hebben we een pagina gemaakt waar we handige tips geven hoe je de EK pool zo goed mogelijk kunt invullen. Lees ook onze voorspellingen welk land het EK 2020 gaat winnen.

Wat is een EK pool?

In EK pool voorspel je de uitslagen van de wedstrijden in een competitie met andere voorspellers. De deelnemer die de EK uitslagen het beste voorspelt wint de EK poule.

Onze website is inmiddels vernieuwd en verbeterd. We hebben nieuwe features toegevoegd en we hopen dat deze EK pool een groot succes wordt. En vergeet niet: Winnen is belangrijker dan meedoen.

EK pool maken

Wil je een eigen EK pool maken en je vrienden, familie en collega’s uitnodigen? Dat kan! Maak binnen een minuut een account aan en daarna kun je via ‘poules’ een eigen pool aanmaken. De afgelopen jaren zijn er duizenden pooltjes gemaakt. Pooltjes van vrienden onderling maar ook bedrijven, kantoren, afdelingen en families maken pooltjes omdat men het leuk vindt om met elkaar tijdens een EK of WK te strijden om de voetbalpoule te winnen. Bij het koffiezetapparaat is de EK pool dan ook vaak het gesprek van de dag tijdens het EK voetbal.

Lees meer over een EK pool maken.